Tie- ja kadunrakentamisen koneet

Kuorma-autoalustaiset Gradall-koneet siirtyvät pitkilläkin etäisyyksillä helposti työkohteisiin

Gradallin moottoriteiden ja tienvarsien rakentamiseen ja hoitoon suunnitelluilla koneilla pystyt tehostamaan toimintaa huomattavasti. Koska koneet liikkuvat jopa 80 km/h, koneet voidaan siirtää ilman erillistä kuljetuslavettia, joka mahdollistaa tehokkaamman siirtymän työkohteissa. Yläohjaamosta käsin liikutetaan koko ajoneuvoa työskentelyn edetessä tien varrella.

Puomin pitkä ulottuma nopeuttaa ja helpottaa työntekoa ja vähentää muiden työkoneiden tarvetta. Yhdistämällä liikkuvuuden ja monipuolisuuden edut, säästyy sekä aikaa että rahaa.

Lue lisää

Lue lisää

Tela-alustaiset koneet

Tela-alustaiset koneet

Tela-alustaiset Gradall koneet ovat monipuolisimmat koneemme. Telakoneet liikkuvat vaivatta vaihtelevassa maastossa ja teleskooppipuomi mahdollistaa kattavasti erilaiset maansiirto- ja viimeistelytyöt. Ahtaissa paikoissa, kuten siltojen alla ja tunneleissa, työskentely on nopeaa ja sujuvaa. Tela-alustaisilla koneilla hoituu myös ruoppaukset ja uoman muotoilut.

Lue lisää

Lue lisää

Rautateiden huolto- ja urakointikoneet

Rautateiden huolto- ja urakointikoneet

Lisäämällä koneisiin kiskopyörät pyöräalustaisten koneiden ominaisuudet ovat kaikki käytössä rautateiden huolto- ja rakennustöissä. Radan ja radanvarren huolto- ja korjaustyöt sujuvat tehokkaasti teleskooppipuomin avulla. Koneiden matala rakenne sopii sekä rautatietunneleihin että radan sähköverkkojen alle.

Lue lisää

Lue lisää

Pyöräalustaiset koneet

Vankkarakenteiset, pyöräalustaiset koneet

Tavallista vakaammat pyöräalustaiset Gradall koneet liikkuvat sujuvasti sekä asfaltilla että maastossa nopeuttaen työskentelyä merkittävästi. Vankkarakenteisella koneella työskentely onnistuu kaikkiin suuntiin laskematta tukijalkoja. Tehokkuutta kasvattaa koneiden pitkälle ulottuva teleskooppipuomi, jonka ansiosta muita koneita tarvitaan huomattavasti vähemmän.

Lue lisää

Lue lisää

Kaivoskoneet

Turvallista tehoa kaivostyökoneissa.

Matalarunkoinen kone kääntyvällä puomilla vaikeastikin saavutettaviin työkohteisiin.

Lue lisää

Ota yhteyttä