Miksi Gradall ja FINN ympäristörakentamisen koneet ovat alan ylivoimaisia ykkösiä?

Gradall-koneiden ainutlaatuisella teleskooppipuomilla haastavatkin kohteet hoituvat nopeasti

Gradall-työkoneiden menestys perustuu ainutlaatuiseen teleskooppipuomiin. Pyörivä, pitkä puomi ulottuu laajoille alueille ja vähentää muiden koneiden tarvetta, jolloin säästyy sekä aikaa että rahaa. Liikkuvan ja vahvan puomin ansiosta yksi kone hoitaa infrarakentamisen kaikki työt kohteesta riippumatta sujuvasti ja nopeasti.

Lähes 50 vuoden kokemuksella tiedämme mikä on tärkeintä ympäristörakentamisen koneissa

Olemme vuosikymmeniä toimineet urakoitsijoina erilaisissa infra- ja ympäristörakentamisen kohteissa niin julkisella kuin yksityiselläkin sektorilla. Pintarakentamisessa olemme aina hyödyntäneet Gradall- ja Finn-koneita ja tiedämme, että ne suoriutuvat haasteellisistakin viimeistelytöistä nopeasti ja luotettavasti. Siksi uskallamme suositella niitä.

Asiantuntevaa huoltopalvelua

Pitkän käyttökokemuksemme myötä meillä on paljon kokemusta Gradall- ja Finn-koneiden huoltamisesta ja kunnossapidosta. Koneiden huolto ja korjaus on asiantuntevien ammattilaistemme käsissä.

Kysy ympäristörakentamisen koneista Rikulta

Ota yhteyttä

Riku Yliniemi

Riku Yliniemi

myyntijohtaja, Gradall

riku.yliniemi@tieka.fi

0400903573

Gradall-työkoneet

Gradall-koneet ovat pintarakentamisen ylivoimaisia ykkösiä. Teleskooppipuomilla varustetut tela- ja pyöräalustaiset koneemme nopeuttavat ja tehostavat merkittävästi ympäristörakennusprojekteja. Pyörivän puomin tarjoamat monipuoliset työskentelymahdollisuudet ja pitkä ulottuvuus tekevät siitä sopivan erittäin moniin käyttökohteisiin.

Tie- ja kadunrakentamisen koneet

Kuorma-autoalustaiset Gradall-koneet siirtyvät pitkilläkin etäisyyksillä helposti työkohteisiin

Gradallin moottoriteiden ja tienvarsien rakentamiseen ja hoitoon suunnitelluilla koneilla pystyt tehostamaan toimintaa huomattavasti. Koska koneet liikkuvat jopa 80 km/h, koneet voidaan siirtää ilman erillistä kuljetuslavettia, joka mahdollistaa tehokkaamman siirtymän työkohteissa. Yläohjaamosta käsin liikutetaan koko ajoneuvoa työskentelyn edetessä tien varrella.

Puomin pitkä ulottuma nopeuttaa ja helpottaa työntekoa ja vähentää muiden työkoneiden tarvetta. Yhdistämällä liikkuvuuden ja monipuolisuuden edut, säästyy sekä aikaa että rahaa.

Lue lisää

Lue lisää

Tela-alustaiset koneet

Tela-alustaiset koneet

Tela-alustaiset Gradall koneet ovat monipuolisimmat koneemme. Telakoneet liikkuvat vaivatta vaihtelevassa maastossa ja teleskooppipuomi mahdollistaa kattavasti erilaiset maansiirto- ja viimeistelytyöt. Ahtaissa paikoissa, kuten siltojen alla ja tunneleissa, työskentely on nopeaa ja sujuvaa. Tela-alustaisilla koneilla hoituu myös ruoppaukset ja uoman muotoilut.

Lue lisää

Lue lisää

Rautateiden huolto- ja urakointikoneet

Rautateiden huolto- ja urakointikoneet

Lisäämällä koneisiin kiskopyörät pyöräalustaisten koneiden ominaisuudet ovat kaikki käytössä rautateiden huolto- ja rakennustöissä. Radan ja radanvarren huolto- ja korjaustyöt sujuvat tehokkaasti teleskooppipuomin avulla. Koneiden matala rakenne sopii sekä rautatietunneleihin että radan sähköverkkojen alle.

Lue lisää

Lue lisää

Pyöräalustaiset koneet

Vankkarakenteiset, pyöräalustaiset koneet

Tavallista vakaammat pyöräalustaiset Gradall koneet liikkuvat sujuvasti sekä asfaltilla että maastossa nopeuttaen työskentelyä merkittävästi. Vankkarakenteisella koneella työskentely onnistuu kaikkiin suuntiin laskematta tukijalkoja. Tehokkuutta kasvattaa koneiden pitkälle ulottuva teleskooppipuomi, jonka ansiosta muita koneita tarvitaan huomattavasti vähemmän.

Lue lisää

Lue lisää

FINN-emulsiokylvökoneet ja -katepuhaltajat

Finn-koneilla viheralueiden viimeistelytyöt helposti ja kustannustehokkaasti.

Finn on yli 80 vuotta valmistanut koneita, joiden avulla asiakkaat nopeasti ja varmasti viimeistelevät ympäristö- ja viheraluerakentamisen kohteita. Halusitpa nopeasti saada aikaan tasaiset, hyvännäköiset nurmet ja niityt tai helposti ja kustannustehokkaasti levittää kuorikatteet viheralueen viimeistelyvaiheessa, meiltä löytyy siihen sopivimmat työkoneet.

Finn-katepuhaltajat

Finn-katepuhaltajilla säästät sekä katemateriaalia että työaikaa

Viheraluerakentamisen viimeistelyvaiheessa Finn- katepuhaltimilla levitetään katekuorta tai muita maaaineksia helposti ja nopeasti suurille alueille. Perinteisiin menetelmiin verrattuna Finn-puhaltimella on mahdollista säästää huomattavasti työaikaa ja materiaalikustannuksissa jopa 40%. Puhaltimilla on helppo levittää ainetta haastavilla alueilla kuten rinteissä, puiden ympärille ja aitojen ja esteiden takaa.

Lue lisää

Lue lisää

Finn-emulsiokylvökone

Finn-emulsiokylvökoneilla tasaisesti kasvava nurmi tai niitty yhdellä työvaiheella.

Viheralueiden viimeistelyyn suunnitelluilla Finn-emulsiokylvökoneilla kylvät nopeasti ja laadukkaasti laajoja alueita. Emulsiokylvökone sekoittaa veden, ravinteet ja kylvettävät siemenet keskenään säiliössä, josta valmis liuos ruiskutetaan suoraan kylvöalueelle. Kylvökoneella työskentely yhdistää useita, jolloin ajansäästö on merkittävä. Koska seos levittyy tasaisesti, kasvuympäristö on siemenille ihanteellinen, nurmi lähtee kasvamaan nopeasti ja lopputulos on kaunis ja tasainen. Voit valita monesta erikokoisesta kylvökoneesta juuri sinulle sopivan.

Lue lisää

Lue lisää