Huolto

Kovassa käytössä olevat koneet ovat altiina rasitukselle ja tarvitsevat säännöllistä huoltoa pysyäkseen toimintakykyisinä pitkään. Huoltomme ammattilaiset auttavat niin ennakoivissa töissä kuin suunnitteluissakin. Koneen rikkoutuessa saat apua korjauspalvelultamme. Kartoitamme tilanteen asiakkaan kanssa etähallintatyökalujen avulla ja tulemme paikalle oikeiden osien kanssa.

Varaosapalvelu

Varaosavarastomme sijaitsee keskeisellä paikalla Hyvinkäällä, tai parhaimmillaan jopa asiakkaan tiloissa missä toimittamamme konekin työskentelee. Kehitämme valikoimaamme ja palveluamme jatkuvasti.

Koneiden räätälöinti

Oma koneinsinööritiimimme muokkaa koneita ja niiden ominaisuuksia vastaamaan asiakkaan tarpeita innovatiivisella asenteella.

Haastaviin työkohteisiin voimme tarjota tarvittavat muutoksia koneeseen parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Muutokset on suunniteltu auttamaan kuljettajaa työskentelemään ja saamaan koneen kestämään ankariakin olosuhteita. Suunnittelijat pyrkivät luomaan kustannustehokkaan kokoonpanon juuri asiakkaan tarpeiden mukaan.

Työkalun optimointi on halvempi ja helppo tapa lisätä koneen käytettävyyttä. Kun työkalu on suunniteltu täyttämään tarpeet ja kohteen vaatimukset, kone on tehokkaimmillaan. Standardoidut varaosat varmistavat helpon huollon ja saatavuuden.

Ota yhteyttä

Timo Bäck

Timo Bäck

myyntipäällikkö, varaosat

timo.back@tieka.fi

0400819482

Toni Möttönen

Toni Möttönen

huoltopäällikko, Gradall

toni.mottonen@tieka.fi

0408256069

Timo Reponen

Timo Reponen

huoltopäällikkö, Jonsson

timo.reponen@tieka.fi

0408374007