Jonsson – Valmistettu tilauksesta, tehty kestämään

Jonsson suunnittelee ja valmistaa maailman kestävimpiä, vaativiin käyttökohteisiin soveltuvia tela-alustaisia murskaus- ja seulontalaitoksia. Niissä on Metson laadukkaat murskaimet, joiden murskauskyky on huippuluokkaa. Jokainen Jonsson-ratkaisu valmistetaan tilauksesta ja rakennetaan kestämään. Liikutettava murskauslaitos soveltuu erinomaisesti avolouhoksiin, joissa vaaditaan suurta kapasiteettia ja raskaaseen käyttöön riittävää suorituskykyä. Jonsson koneet toimivat sähkökäyttöisesti ja ovat senkin vuoksi kiinnostava ekologinen vaihtoehto markkinoilla.

Jonssonin murskaus- ja seulontalaitosten suunnittelu lähtee aina asiakkaan tarpeista. Räätälöimme tela-alustaiset liikkuvat laitokset asiakaskohtaisesti käyttämällä vain parhaita alkuperäisen valmistajan osia, kuten tehokkaita Metson leuka- ja kartiomurskaimia sekä luotettavia Caterpillarin® ja Volvon moottoreita. Laitoksemme on suunniteltu suoriutumaan vaativista ja laajamittaisista käyttökohteista vaivattomasti. Laitosten käyttöä helpottavat käyttäjäystävälliset ohjauspaneelit ja tehokas konediagnostiikka.

VSI-murskaimet

Muotoilua ja seulontaa

Luotettavia ja vakaita VSI-murskaimiamme voidaan käyttää joko avoimen tai suljetun piirin muotoilussa. Tarvittaessa ne toimivat myös seulontalaitoksina.

Lue lisää

Lue lisää

Tela-alustaiset seulonta-asemat

Helppokäyttöiset, korkean kapasiteetin seulonta-asemat

Helposti liikuteltavien tela-alustaisten seulonta-asemien avulla saavutetaan korkea seulontakapasiteetti. Seulottava kiviaines voi olla välillä 0 – 400 mm.

Lue lisää

Lue lisää

Tela-alustaiset leukamurskaimet

Tehokasta kivenmurskausta

Jonssonin innovatiivisen suunnittelun tuloksena tela-alustaisille leukamurskaimille on ominaista tinkimätön laatu, kestävyys ja erinomainen suorituskyky.

Lue lisää

Lue lisää

Tela-alustaiset kartiomurskaimet

Luotettavat murskaimet kaikkiin murskausprosesseihin

Jonssonilta löytyy laaja valikoima luotettavia, tela-alustaisia kartiomurskaimia, joilla varmistetaan katkeamaton tuotanto ja korkealuokkainen lopputuote.

Lue lisää

Lue lisää

Tela-alustaiset kaksoismurskaimet

Yksinkertainen rakenne. Suuri kapasiteetti.

Kaksi sähkökäyttöistä murskainta samalla alustalla vähentää työmaalla tarvetta ja auttaa laskemaan tuotantokustannuksia.

Lue lisää

Lue lisää

Siirrettävät seulonta-asemat

Suuren kapasiteetin siirrettävät seulonta-asemat

Helposti huollettavilla seulonta-asemillamme tehokasta seulontaa

Lue lisää

Lue lisää

Seulakorit

Erikokoiset ja monikäyttöiset seulakorit

Laajasta täryseulavalikoimastamme löydät jokaiseen tarpeeseen sopivan seulakorin.

Lue lisää

Lue lisää

Pyöräalustaiset syöttimet

Kestävä rakenne ja korkea kapasiteetti

Kestävät ja tehokkaat Jonsson-syöttimet ovat työmaa-alueella helposti siirreltäviä ja tarvittaessa kuljetettavissa toisille työmaille.

Lue lisää

Lue lisää

Pyöräalustaiset seulonta-asemat

Helposti siirrettävät, tehokkaat seulonta-asemat

3-tasoisilla seuloilla, varmistetaan korkealuokkainen lopputuote.

Lue lisää

Lue lisää

Pyöräalustaiset kartiomurskaimet

Helposti kuljetettava kartiomurskain

Kun kapasiteettivaatimuksesi ovat korkeat, sujuvasti kuljetettaviin ja helppokäyttöisiin pyöräalustaisiin kartiomurskaimiimme kannattaa tutustua.

Lue lisää

Lue lisää

Kysy Jonsson-koneista

Myyntipäällikkömme Mikko Takaniemi tuntee murskaus-toimialan arjen ja Jonssonin koneet tuntee kuin omat taskunsa. Soita Mikolle, niin laitetaan koneasiat kuntoon!

Mikko Takaniemi

Mikko Takaniemi

myyntipäällikkö, Jonsson

mikko.takaniemi@tieka.fi

0504014417