Miksi kannattaa valita Gradall teollisuuskoneEt?

Uniikki teleskooppipuomi tehostaa työskentelyä merkittävästi

Uniikin teleskooppipuomimme ansiosta Gradall–koneilla työskentely erittäin vaativissa olosuhteissa on tehokasta ja tarkkaa. Puomin pitkä ulottuvuus, 360-asteen liikerata ja koko koneen matala rakenne tehostavat ja helpottavat metalli- ja kaivosteollisuuden ylläpito- ja huoltotoimenpiteitä ja erottaa Gradall-koneet tavallisista työkoneista. Varsinkin kaivosteollisuudessa arvostetaan puomin vahvaa vääntövoimaa, joka toimii myös puomin työntyessä eteenpäin.

Vaativiin olosuhteisiin kestävät, tukevat teollisuuskoneet

Gradall-koneet ovat rakenteeltaan huomattavan tukevia ja kestäviä. Matalan rakenteen ja hyvän tasapainon ansiosta koneen työskentelyalue on laaja. Kestävyysajatteluumme kuuluu muun muassa metalliset suojakilvet turvaamassa helposti vaurioituvia osia, kuten valoja ja konetekniikkaa, jolloin aikaa vieviltä ja kalliilta korjaustoimenpiteiltä vältytään. Varsinkin kaivoksissa koneet ovat hyvin suojattuja putoavilta kappaleilta. Umpikumista valmistetut renkaat, jotka eivät puhkea epätasaisessakaan ympäristössä, on toinen esimerkki tavastamme ajatella kestävyyttä. Metalliteollisuudessa konetta suojellaan korkeilta lämpötiloilta.

Räätälöintiä erikoistarpeisiin

Lähes jokainen uusi kone räätälöidään asiakkaan erityistarpeita vastaavaksi Hyvinkäällä sijaitsevissa tuotantotiloissamme. Räätälöintitarpeet vaihtelevat, mutta usein asiakkaamme haluavat rakenteeseen tai hydrauliikkaan liittyviä muutoksia tai muita lisävarusteita.

Turvallisemmat työolot, parempi riskienhallinta

Toimintaa tehostavien ominaisuuksien lisäksi, Gradall -koneiden käyttäjät pääsevät nauttimaan huippuluokan työturvallisuudesta. Teleskooppipuomi mahdollistaa kaivoksissa riittävän etäisyyden louhintakohtaan, jolloin mahdollisesti tippuvat kappaleet eivät aiheuta vahinkoa. Radio-ohjauksella koneita voidaan ohjata myös etäältä, jolloin kuljettajan näköyhteys työkohteeseen säilyy haastavissakin tiloissa. Samaa turvallisuusajattelua edustavat panssarilasit ja ikkunasuojana toimivat suojakalterit. Automaattinen palosammutinjärjestelmä kasvattaa turvallisuutta entisestään. Turvallisuus on kokonaisuus, joka muodostuu kymmenistä pienistä teknisistä yksityiskohdista.

Hyvä ergonomia tehostaa tekemistä

Ahtaissa ja rajoitetuissa tiloissa työskentely on aina haastavaa. Gradall-koneissa on paljon ominaisuuksia, jotka parantavat työn laatua ja helpottavat sen tekemistä. Muun muassa kuljettajan hytin asento on säädettävissä, jolloin yläpuolella olevien kohteiden työstö helpottuu. Kamerajärjestelmä kuvaa vaikeasti hahmotettavia kohteita ja kuljettaja pystyy monitorissa seuraamaan koneen liikkeitä ja ympäristöä. Automaattinen, askelmaan integroitu turvakenkien pesulaite estää kuljettajaa liukastumasta ja koneen sisätiloja likaantumasta. Erillinen raitisilmasuodatin ja hytin ylipaineistusjärjestelmä pitää hengitysilman raikkaana.

Pitkällä kokemuksella hyvää huoltoa

Kaivos- ja metalliteollisuudessa koneiden on toimittava 24/7 eikä toimintaan saa tulla keskeytyksiä. Huoltopalvelumme kokeneiden asiantuntijoiden puoleen voi aina kääntyä. Huippuosaamisen lisäksi huoltotoimenpiteiden varaosat löytyvät läheltä ja nopeasti, jopa asiakkaan omista tiloista.

Huoltopalveluistamme lisää täältä.

Tutustu SK-Kaivimen asiakaskokemukseen

Kysy teollisuuskoneistamme Rikulta

Ota yhteyttä

Riku Yliniemi

Riku Yliniemi

myyntijohtaja, Gradall

riku.yliniemi@tieka.fi

0400903573